A Parrot Cafe

 A Parrot Cafe minden finomsága természetes alapanyagokból készült, és mindig frissen sült, amikor megrendeled, így a vásárló mindig a legjobb és a legjobb minőségű finomságot kapja. Nem csak ezt ajánlott ez a márka a papagájok számára, hanem fontos vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaznak, amelyek fenntartják a papagáj általános egészségét. Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert sem. Az élénk színű, édes illatú és érdekes formájú finomságok azonnal megragadják a papagáj fantáziáját.

A finomságok két- vagy hatos kiszerelésben kaphatók, így bőven van mivel megörvendeztetned papagájodat. A Parrot Cafe finomságok elég kicsik ahhoz, hogy a papagájnak ideális legyen, hogy a lábában vagy a csőrében tartsa, és hogy a gazdi elrejtse a táplálékkereső játékokban, hogy mentálisan stimulálja madarát, és hogy megismételje a természetes vadon élő viselkedését.

Alternatívaként felakaszthatod őket madaraid kalitkájába vagy játékállványára, így bármikor elnyerhetik a finomságokat, amikor csak akarják. A Parrot Cafe gránátalmával töltött fánkok számos egészségügyi előnnyel rendelkeznek. Ezek közé tartoznak az antioxidánsok, amelyek segítenek megvédeni a madarakat a sejtkárosodástól, a K-vitamin, amely biztosítja, hogy a papagáj csontjai egészségesek és erősek maradjanak, és a C-vitamin, amely gondoskodik madaraid egészségéről és immunrendszeréről.  Ráadásul alacsony a zsír- és koleszterintartalmuk.

Megjegyzések