Fa- és kötéljátékok

 A Cocotte Medium számtalan élénk színű fa lécet tartalmaz, amelyeket egymásra raknak, majd egy fémláncra függesztenek. A papagáj kedve szerint manipulálhatja a darabokat, hogy különböző formákat hozzon létre, vagy megrágja őket, aminek következtében a csőre egészséges és megfelelő kopottságú lesz. A Temple Towers papagáj játék alapja több réteg fadarab és szelet egymásra rakva. Ezeket a rétegeket, amelyek teljesen rághatók, papírkötélre csomózták, így képez érdekes és felfedezni való szórakozást a díszmadarak számára.


A tornyok belsejében sok hely van, így beleférnek a papagájod dédelgetett holmijai, például csemegék és apró anyagdarabok. A közepes méretarányú Spiddy rágójáték rengeteg bőrszalaggal rendelkezik, amelyeket menettel és akrillal rögzítenek csomózással, és ezeket a rögzítéseket a papagájod megrághatja és ki is tudja oldani. A csomózott bőr színes fatuskókhoz kapcsolódik, és puha pamutkötél is rögzítésre került hozzá, ezzel is fokozva a madárra váró izgalmakat.

Amint a madár mászik és hintázik ezen a játékon, zörög és billeg, így még szórakoztatóbbá válik. A Trenzának csomózott és csavaros kötele van, több száz vékony szálból. A nagy méretben kapható Radar fa- és bőrjáték élénk színeivel, fa lécek és a bőr nagy tömegével szinte hívja a tollas barátot, hogy jöjjön és játsszon vele. A Hector rengeteg fával és kötéllel rendelkezik, a Fun Stars Stacker sok fa csillaggal rágható és akril formákkal is rendelkezik.

Megjegyzések