Stafford tavaszi madárkiállítás

Mind a négy kiállítás jó alkalom arra, hogy kisebb madarakat, mint például a törpepapagájok és a kanárik, valamint a ketrecbe való felszereléseket is megvásárolja, aki ilyesmire vágyik, és hozzám hasonlóan Angliában él. A National Pet Show-n a múltban is voltak már papagájbemutatók, így jó eséllyel ezúttal is így lesz. Idén két különböző helyszínen, két különböző időpontban rendezik meg, hogy minél többen részt vehessenek rajta, és persze ezzel próbálják meg bepótolni a koronavírus miatti kimaradást is.





A rendezvényre 2022 május 6., szombat és 7., vasárnap között kerül sor a londoni Excel Arénában. NEC Birminghamben szombat 4. és vasárnap november 5. között. A Royal Cornwall Show-n június 8. csütörtök, 9. péntek és 10. szombat között kiállítás lesz kifejezetten a ketreces és a volier-es madarak számára. Ez az ideális hely a madarad bemutatására, már persze, ha Anglia délnyugati részén élsz. Minden madarat fogságban tenyésztettek ki, vadon befogott madarakkal ma már világszerte tilos az ilyesmi.


A Warwickshire-i Pet Show augusztus 19-én, szombaton és 20-án, vasárnap kerül megrendezésre. Van egy külön madárházi zónájuk, ahol találkozhatsz a papagájokkal, valamint madaraid számára is vásárolhatsz finomságokat. Az augusztus 18-án, pénteken, 19-én, szombaton és 20-án, vasárnap megrendezésre kerülő Birdfair rengeteg mindent kínál. Itt minden alkalommal mesés eseményeket és bemutatókat tartanak, ahol szakértők beszélgetnek a vadon élő madarakról, és egyéb, az elkövetkező hónapokban megrendezésre kerülő tevékenységeket is szerveznek. A családi kisállat-kiállítás október 7. és 8., szombat és vasárnap között kerül megrendezésre. A pontos programterv még titkos, de valószínűleg sok stand lesz, ahol a papagájoknak való finomságokat árulnak. A helyszín az Event City, Manchester.



Megjegyzések